Máte v okolí úspěšného sportovce? Nominujte ho na top sportovce regionu

170
Foto: archiv Olomouckého kraje

Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti sportu se budou rozdávat v následujícím roce. Ještě měsíc můžete někoho na tuto cenu nominovat. Předání ocenění se uskuteční 16. února v Moravském divadle Olomouc.

„V důsledku omezení souvisejících s epidemickými opatřeními proti šíření koronaviru se letos předávání cen neuskutečnilo, což mě moc mrzí. V roce 2022 si to snad všichni vynahradíme, a tak už teď můžeme nominovat sportovní osobnosti, které získají ocenění v příštím roce,“ uvedl Michal Zácha, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast sportu.

Posílat návrhy můžete do kategorií sportovec, družstvo, junior, juniorské družstvo, trenér, hendikepovaný sportovec či sportovkyně. Cenu Olomouckého kraje získá ten, kdo dosáhl výjimečných úspěchů třeba i na mezinárodní úrovni. Čestné ocenění čeká na někoho, kdo významně přispěl k rozvoji tělovýchovy a sportu v regionu.

„Olomoucký kraj podporuje sport, a to nejen ten profesionální, mnoho způsoby. Talentovaných a šikovných sportovců, jednotlivců i celých týmů, je v našem regionu spousta,“ dodal náměstek Zácha.

Návrhy je možné zaslat do 20. ledna, více informací zde.