Jaro klepe na dveře. A s ním i první letošní olomoucký food festival. V atriu nové budovy na Envelopě vás čeká bohatá nabídka jídla a pití a dobrá zábava k tomu. Ve stylovém Bistru Paulus a okolních prostorách můžete v sobotu 2. dubna od 11,00 do 19,00 hodin ochutnat více než dvě desítky specialit teplé i studené kuchyně, degustovat francouzská a moravská vína, pálenky z Hané nebo si koupit charitativní ukrajinský boršč. Připraven je také program pro děti a vystoupení několika kapel.
„Těšit se můžete na tradiční českou kuchyni i inspirace z Itálie a středomoří, masové i vege speciality, těstoviny, neapolskou pizzu, dlouze tažená masa a bohatý výběr sladkostí od našich cukrářek,“ říká Pavel Vysloužil z pořádající skupiny Lobster Group.
Na akci se představí restaurace Lobster, bistra Paulus a Helen, street food Masou v housce, Pizza Truck Frančesko a vinařství Chateau Ecot. Nabídku dolní stánek plzeňského Prazdroje a likérky Tosh z nedalekých Těšetic.