Od příchodu nového šéfkuchaře Tomáše Juříka se v olomouckém Bistru Helen v Galerii Šantovka dějí věci! Nejprve domácí chléb, teď kuchařský tým Bistra Helen chystá nedělní brunch.
Bistro Helen v olomoucké Galerii Šantovka zve na první letošní brunch. Tým pod vedením nového šéfa Tomáše Juříka připravil mimo jiné netradičního pivního psa, chléb ve vajíčku s goudou nebo česnečku s pestem z medvědího česneku. pečenou řepu s červeným zelím, šalotkou, koprem a křenem, kuřecí řízek v kukuřičné strouhance se salátem z uzených batátů a špaldové palačinky s arašídovou pěnou, višněmi, banány a slaninovou zmrzlinou. Další jídla jsou na stálém menu.
Přijďte v neděli od 9:00 do 14:00 hodin, podáváme v degu porcích, abyste mohli ochutnat co nejvíc.