Olomoucký podnik Lobster family restaurant připravil na podzimní měsíce originální menu ze Sardinie. Šéfkuchař František Pospíšil se jel se svým týmem inspirovat rovnou na ostrov ve Středozemním moři, aby hostům mohl servírovat tamní originální recepty.
Vítejte na Sardinii, druhém největším ostrově ve Středozemním moři. Tento italský region vyniká zdánlivě jednoduchými lahůdkami, které tu ale díky létům praxe, neunáhleným postupům a prvotřídním surovinám dokázali povznést takřka do nebeských výšin. V sardské kuchyni hrají prim pokrmy se zeleninou, rybami a mořskými plody, vybraná masa, chléb, ovčí sýry a víno. Přijďte ochutnat naše nové menu ze Sardinie a na chvíli se přenést třeba do přístavního města Cagliari.
Pečené sele, smažený lilek, těstoviny na různé způsoby, či třeba salát a jako dezert čokoládový fondán? To vše připravené z poctivých italských surovin najdete v Lobsteru od září. Nahlédněte do nového menu zde. Máte vybráno? Pak nezbývá než vám popřát Buon appetito!
Přečtěte si také rozhovor s šéfkuchařem Lobsteru Františkem Pospíšilem, který nedávno vyrazil na Sardinii, aby se inspiroval přímo u místních.