Vrchol olomoucké podzimní kulinářské sezóny je tady. A u toho byste určitě neměli chybět. Spojení jedné z nejoceňovanějších hub, aromatických bílých i černých lanýžů, s delikátními surovinami z Apeninského poloostrova vám přinese neopakovatelné zážitky. Pětichodové degustační menu Víno a lanýže podáváme již 22. listopadu v Lobster Bistru (bývalé Bistro Helen).
Objevte nečekané kombinace aromatického lanýže třeba s masem, rybou, hřiby, kaštany, špenátem, lardem nebo zmrzlinou. Degustační menu vás potěší kvalitou podávaných jídel, rukopisem zkušeného Toma Juříka i nápady naší nové posily – šéfkuchaře bistra Robina Kunce.
O vinný doprovod se postará prestižní společnost Flemming‘s Wine, specialista na přírodní vína z Itálie. Flemmimg Laugesen pracuje s naturálními vímy vice než čtvrstoletí. On a jeho tým znají osobně všechny vinaře, jejichž jedinečné produkty dodávají do gastronomie. Pro lanýžové menu připravili výběr, který vám přinese neopakovatelné zážitky.
Podrobné menu a objednávku stolů najdete zde.