Populární série akcí Maso, oheň, chianti se po roce opět vrací. Vyzrálé hovězí z grilu Vulcanus, toskánské delikatesy a prémiová červená vína chianti vás budou čekat na terase Bistra Helen už 21. června od 18:00 hodin. Další termíny jsou 30. srpna a 20. září.
Pokud máte rádi prémiové stařené hovězí maso, pak si tuto akci určitě nenechte ujít. V režii šéfkuchaře Lobster Family restaurant Františka Pospíšila si můžete vychutnat náš originální tartar, carpaccio z květové špičky, grilovaný vysoký roštěnec, ořech z kýty a florentinský steak. Ke kvalitnímu masu bude podávat vybraná chianti renomovaná společnost Flemming’s wine – po skleničce nebo po láhvi.
Vína můžete nejen ochutnat, ale také se o nich pobavit s opravdovými odborníky. Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete. I díky nevšednímu výhledu na historickou Olomouc. Vstupenky na akci zakoupíte zde.