Holba Šerák přímo z tanku a pohodlné prostředí protkané atmosférou Jeseníků – to je první provozovna Holba nového konceptu pojmenovaného Ryzí pramen. Najdete ji v Olomouci pod názvem Ryzí pramen – U Zlaté koule. V tomto roce je v plánu otevřít ještě další dvě provozovny.
Nový koncept hanušovického pivovaru Ryzí pramen reaguje na aktuální trend sítě provozoven jednotlivých pivovarů, který se těší velké oblibě. Jeho předností je pivo nejvyšší kvality, čemuž je přizpůsoben i interiér. Nalézá se v něm moderní výčep s chladící vanou na pivní sklo a také veškeré vybavení, které umožní precizní péči o pivo včetně jeho skladování.
„V našem novém konceptu vsázíme na naši vlajkovou loď a zároveň nejlepší jedenáctku v ČR – Holbu Šerák. Máme celkem čtyři pivní tanky o celkovém objemu 2000 litrů. Dva jsou umístěné přímo v interiéru a dva ve sklepě,“ popisuje Ryzí pramen Ondřej Hnila, brand manager Pivovaru Holba.
V současné době zaměstnanci hanušovického pivovaru pracují na přípravě další provozovny. „Aktuálně se zaměřujeme na region východních Čech, tedy pardubický a královehradecký kraj. V horizontu 5 let máme v plánu otevřít celkem 10 poboček, tedy průměrně 2 každý rok,“ dodává Hnila s tím, že by si osobně přál otevřít provozovnu v Šumperku.
Otevírací doba a nabídka restaurace zde.