Jste gastronomický nadšenec a rádi byste vyzkoušeli něco nového? A co třeba tradiční rakousko-uherská kuchyně? Právě tu vám v pátek 25. března od 18 hodin v bistru Helen nabídne michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Ten v Rakousku sám několik let žil a pracoval, a tak si můžete být jistí, že tamní kuchyni skvěle ovládá.
Ke každému jídlu z pětichodového degustačního menu nebude chybět vinné párování, a to rovnou dvojité. A co by to bylo za rakousko-uherský večer bez rakouského vína. Podávat se bude víno z vinařského domu Taubenschuss z nedalekého Poysdorfu v Rakousku, ale i z českého Vinařství sv. Václav z Hustopečí.
Roman Paulus získal v roce 2012 jako první český šéfkuchař prestižní michelinskou hvězdu. Tu se mu poté podařilo ještě pětkrát obhájit. Své kuchařské zkušenosti sbíral po celém světě a nyní působí jako šéfkuchař v olomoucké restauraci Lobster.
Více informací o akci a celé menu najdete zde.