Policie hledá svědky dopravní nehody mezi obcemi Horní Moštěnice a Přerov. Auto srazilo chodkyni

109
ilustrační foto Pixabay.com

V pátek 29. října došlo krátce po sedmé hodině ranní k dopravní nehodě mezi obcemi Horní Moštěnice a Přerov u křižovatky na obec Lověšice. Muž srazil autem chodkyni a ta podlehla smrtelným zraněním. Policie hledá svědky této nehody.

Muž jel po silnici I/55 v autě značky Mercedes ve směru do centra na Přerov od Horní Moštěnice v levém jízdním pruhy. Seniorka mu měla vstoupit do jízdní dráhy z levé strany ze středového ostrůvku u odbočky na Lověšice. „Došlo ke střetu, při kterém žena bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě události zemřela i přes veškerou snahu záchranářů,“ popsala situaci policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Nehodu prověřují kriminalisté z Přerova. „Prosíme případné svědky, kteří se na místě nacházeli nebo tímto místem projížděli a mohli by poskytnout informace k předmětné události, zejména způsob pohybu vozidla Mercedes a chodkyně, aby  nás kontaktovali na telefonním čísle 974 778 458, případně také kdykoliv na lince 158,“ sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.